Åh hur kunde jag glömma

Hela grejen med förra inlägget var ju att få komma fram till att någon tycker att jag är lik Lindsey Lohan.

annie om en tanke
shit va lik du va lindsay lohan på den bilden till vänster :o :)
 På återseende!

mobilbilder ---> datorn

                                            

Jag ser ut som sångerskan i The Sounds här. Säg inget annat. Okej, inte på andra bilden, men det var ju mycket coolare med två bilder. Nu ser jag att jag faktiskt ser förskräcklig ut på andra bilden (skrockar för mig själv).

                                         
                                     Jag glömde ringa in henne i paint. Kör uteslutningsmetoden.

PS. Jag vet att ni är mycket ivriga. Jag ska svara på edra frågor. Men hey! De var svåra!

På återseende!

en tanke

Om jag dör ung och på ett storartat vis kanske min blogg ges ut i bokform.

Glöm inte bort min mysiga frågestund! Jag ska svara i sinom tid.


Bajamajor

På återseende!


svaret finns i fråganKan vi inte en sådan där mysig frågestund? Ni vet, ni ställer suspekta frågor och jag ger kloka svar! Alla bloggar har frågestunder!

En mycket trevlig idé anser jag!

Undrar ni kanske vad jag har för vackert andranamn, hur gammal Göran P är eller hur illerbajs ser ut? Jag sitter inne med alla svar!

Ställ nu en trevlig fråga, annars tvingas jag att skriva alla själv som vanligt. Det gör jag visserligen gladeligen.På återseende kära vänner!

hej

Jag tycker att ni är förträffligt söta som varje dag besöker min blogg, för att sedan bli helt förkrossade när det inte finns något nytt.

Därför tänker jag uppdatera även idag. Inte för att jag har något särskilt intressant att förtälja. Det mest spännande jag har gjort idag är att dra bort min stortånagel som för några dagar sedan råkade ut för en smärre olycka och har suttit en aning löst sedan dess.

Jag har fått frågan; Är det sant som ryktet säger, att ni har skaffat ett djur? Eller okej, jag skulle i alla fall ha kunnat få den frågan.

För att ändå svara på denna självförfattade fråga: Javisst har vi det!
 
Det här är Casper och han har gjort mig socialare än någonsin. Det går inte att promenera i stan med en iller utan att få en mängd frågor. Uppenbarligen. Men det är trevligt, för all del.


Prins Caspian (till höger) Claes (till vänster)


jusste jag har en blogg!

Jag har vänt på dygnet. Jag hade planer på att vända tillbaks det och gå och lägga mig vid en hyfsat mänsklig tid denna dag. Nu är klockan 03.16. Det innebär att loppet redan är förlorat och jag kan lika gärna sitta uppe ett tag till.

Sömn och sådana prylar är viktiga i vår familj förstår ni. Är man inte noga med det så endar man up såhär:


SKALLIG! detta är min syster, hej. hej.

Framåt småtimmarna så finns det inte längre något vettigt att göra vid datorn. Då har man redan varit inne 10-30 gånger vardera på de sidor man brukar besöka. Då slår det fruktade slösurfandet till!

Undet mitt slösufande idag så slängde jag ett getöga på min bloggstatistik Jag hade en läsare på julafton. Vilken trakisk person var det? Som klickar in på en blogg som aldrig uppdateras istället för att konversera med sina släktingar framför Kalle A. säkert Agnes

På återseende!RSS 2.0