alla har vi våra krämpor

Jag hittade en gammal msn-konversation mellan mig och min Isabelle.
På återseende!

caspers standardpose

Vet ni, ibland funderar jag på att skaffa en kamera som tar skarpa bilder!

På återseede!

på tal om tradera

Jag blir riktigt rörd av alla fina omdömen man får. De går rakt in i hjärtat ska ni veta. På återseende!

kallelsen

Jag hänger mycket på tradera.

Emil brukar titta på mig med blicken som jag förstår betyder; "du har ett traderaberoende och borde söka vård, helst inom en snar framtid" Men jag tycker att det är så trevligt att få hem små mystiska paket var och varannan dag. Därför sitter jag och bjuder frenetiskt.

Idag fick jag ett kuvert från Vadstena Kloster. Jag blev lite kall inombords. En kallelse från Gud.

Det var ett läppglans från Face Stockholm, färg krokus. Tveksamt om Gud administrerar sådant.Det jag egentligen ville uppmärksamma var det blå hjärtat som ni kan beskåda på kuvertet. Texten lyder; "Vi beklagar skadan på ditt brev, Alvesta Postterminal" Var det inte gulligt så säg?

nu ska jag pigga upp er med klöversnoaÄven Arja Saijonmaa har en version av denna dänga. En mer burdus.
Eftersom detta inte är någon burdus blogg så lyssnar vi istället på den mysiga pojkvaskern Ted. Må han vila i frid.

På återseende!

govno

Idag när jag kom till kära Coop Konsum med Emils inköpslisa upptäckte jag till mitt förtret att han skrivit den på bosniska. Tur då att man har sina skills.

Dessutom är det oerhört praktiskt att med sjukligt oskyldig uppsyn bestämt hävda att jag faktiskt trodde att grožđice betydde en stor påse godis.Govno betyder bajs. Det stod inte med på listan. Synd. När jag skriver inköpslistor så har jag alltid med bajs. Det är liksom en liten tradition jag har.


jag får be om ursäkt för min frånvaro i helgen

Jag var hos min moder. Där hittade jag saker från det förgångna.
Eftersom jag inte har någon scanner i min ägo så tog jag kort på dessa fynd med mobilen. Därav den varierande kvaliteten.


När jag var liten var alltid födelsedag=maskerad. Jag var alltid clown. Jag borde nog ta upp den traditionen igen. Fast jag kan variera min utklädnad något


Två hårt festande bloggläsare.


Denna ädla konst är från 2001 med följande bildtext:
"Joker i rederiet (redde)"
Va fasen Madde! Kallade vi det Redde??


Vad samlade ni på när ni var små? Jag samlade jag på baciller. Observera att även detta är en bild. Jag har alltså INTE kvar burken. Inga vidare kommentarer.

På återseende!


en liten parantes

Jag mår så dåligt av tanken på att ni kanske tror att jag stavar fel. Därför måste jag förtydliga. Rubriken "Datasnillert" är mycket fyndig och kan utläsas som datasnILLERt.

Nu känns det bättre

citat emil

"Det är tur att jag är intresserat av teknik. Det är det enda som gör att jag inte är bög"

datasnillert

Casper älskar att springa över mitt tangentbord och skicka kryptiska meddelanden till mina intet ont anande vänner. Han är alltid noga med att få med enter på slutet.

Hans favoritkommando är dock att vända bilden uppochner. Eftersom inte datorer är min starka sida (och uppenbarligen inte dressering av iller heller) så blir detta en väldigt olycklig situation.

På återseende!

tittar ni på glee?Jag har en tendens att bli kär i bögar. Vilket är passande eftersom det finns en sådan i denna formidabla serie. Därför sitter jag klistrad framför televisionen varje torsdag. Men jag är inte den som är den. Jag ska nu dela med mig av honom. Håll till godo.

På återseende!

han menar limegrön

Emil:  Jag gillar att du är vit
Sigrid: Haha, fasen va rasistiskt
Emil:  Nejmen jag menar kritvit

jaha.

sigridKära vänner, tro nu inte att jag har planer på att sadla om till modeblogg. Dessa bilder är utlagda endast i syfte att ni ska tro att mina ben är lite bruna. I självaste verket är jag så blek så jag skiftar i grönt

Det säger iallafall Mela.

På återseende!

sightseeing på Linnéuniversitetet

Jag tänkte att jag skulle visa er universitetets bästa handikapptoalett. Upptäckte dock att jag inte hade lyckats med uppgiften särskillt bra. Det blir alltså universitetets bästa handikappade istället (tillåt mig att fnissa lite åt mitt eget kassa skämt här) Håll till godo.


det ser ut som jag har något i svalget.

drogdagen

Idag har jag varit på Hälsokost och köpt rosenrot. Det ska vara bra för en hel drös med saker. En av dessa formidabla effekter är att koncentrationsförmågan förbättras. Se där! Nu ska det bli plugga av tänkte jag. Utmärkt. Dessutom var det rea och jag dras som en ettrig liten igel till röda prislappar. Emil är förundrad över att jag pillar i mig någt som faktiskt är bra för kroppen. Pfft.

Jag har tagit det första brundassiga pillret och sitter nu i spänd förväntan och väntar på att den mytomspunna pluggandan ska infinna sig. Förträffligt!Dagens övriga notering:

Apoteket i Linnégallerian har bytt namn till "Kronans droghandel".

Jaha.

Iallafall så var sortimentet det samma.
På återseende!


iller är det nya chihuahua


bff


fredagsmys

I fredags gjorde Emil och jag något som närmast kan beskrivas som ganska klantigt. Vi lyckades bli utelåsta. Det blir man här om man går ut efter 21 utan husnyckel. Porten låser sig helt sonika vid den tiden. Just denna bedrift lyckades vi med när vi gick för att hämta tvätten vid 23-tiden.

Det hela resulterade i 5 timmars utelåsning och halvslumrande i tvättstugan tills porten välvilligt låste upp sig 04.15 på morgonen.

Vi gick in och sov. Tvätten glömde vi.

Fredagsmys


idag är den stora svarardagen

Postat av: Sadist
GILLAR DU ATT CYKLA PÅ ELLEDNINGAR!?

Hej "Sadist" Jag får i ärlighetens namn säga att jag inte har provat. Därför ber jag att få återkomma med det svaret.

Postat av: Betuttad körsångare
Kära Sigrid. I min omgivning finns det en ung man. Jag har av en bekant hört att han är gift och har barn. Mitt problem är att jag inte vet hur jag ska förhålla mig till hans uppenbara intresse för mig. Jag är själv inte oberörd av hans blickar. Jag är mycket tacksam för dina kloka synpunkter. Hälsningar Betuttad Körsångare
PS. Han är mycket snygg.

Hej Betuttad Körsångare! Jag råkar veta att detta är en kyrkans man. Det sjätte budordet lyder: Du skall icke begå äktenskapsbrott. Jag råder dig därför att hitta någon annan snygging. Mindre helig.

Postat av: Pappa via Agnes
Hur många träd finns det i kräkpulverskogen?

Hej Pappa! Det finns runt 87 miljarder träd i kräkpulverskogen.

Postat av: madde
azzå... hur lyckkas du få så glanzit hår typ jämnt??? asså... jag e jettelik dei, men du ha mkt finare hår<33

Hej Madde! Jag får väl tacka så hjärtligt för att du upptäkt denna ädla kvalitet hos mig. Möjligtvis är min hemlighet att jag så ofta tonar håret i hemmets stilla vrå. Eller så föddes jag bara med denna glansiga man (man som i hår, inte kille).

Postat av: Eki

Hur säger man ni, tafsa, höft på bosniska :P ?

Jag tog mig frihetan att översätta hela frågan i google translator eftersom det är min bästa vän. Kako se reći da ste, Paw, kuka na bosanski. Jag har en känsla av att det inte blev helt bra.

Postat av: sarah

Gud vilkan skojig och fin blogg du har :)

Åh tack så hjärligt. (Jag vet att detta inte var någon fråga men jag måste ju ta med den för att ni ska se att en utomstående tycker om min blogg. Notera! jag känner alltså inte Sarah.)

Postat av: Negrå
Hur löser man en negativ integral?

Hej Nergå! Den där var inte riktigt schyst. Jag må ha gått NV, men vad jag minns så var inte negativa integraler mina bästa vänner. Således är de utraderade ur systemet.

Postat av: Negep
Okej en annan dårå:

Vem skulle vinna i en strid mellan en enarmad minotaur med jetpack och en tvåhandad stridyxa, och ett näbblöst näbbdjur med eldkastare och hubba klubba?

Hej Negep. I fortsättningen är du bannlyst från frågestunderna.

Postat av: Qwerty
Är det sant att Casper brukar klättra i gardinerna?

Hej Qwerty! Jag är inte säker på detta. Dock har det hänt att gardinerna av outgrundlig anledning legat på golvet på morgonen.

Postat av: Tonårsmamma
Kära Sigrids frågespalt!
Hur får man sin tonårsdotter att sluta svära så förbannat?

Hej Tonårsmamma!

Postat av: Mys.
Ha! nu måste du svara på mina frågor om kära Casper :) Vilket egentligen är min lillasysters frågor men här kommer de:

- Hur mkt kostar en iller?
- Vart köpte ni honom?
- Hur luktar han? (har nämligen hört att de ska lukta illa men vi slå sönder denna lögn)

haha, snälla svara så jag slipper beas frågor :)

Hej Mys.

-En iller varierar mycket i pris precis som en hund. En valp från en seriös uppfödare brukar kosta runt 3000.

-Casper är gammal gotlänning

- Illern är släkt med skunken och luktar således bajs.

Postat av: Nes
VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIIIIIIIV???????

Hej Nes. För att göra det tydligt för er andra så är detta min skalliga storasyster som är 21 år och bor hemma hos sin mamma. Du kan väl göra pärlplattor som du brukar?

Postat av: Gunilla, 45 år
Vet du om Viktväktarna finns i Växjö???

Hej Gunilla. Eftersom mina fetmaproblem fortfarande är ringa så kan jag inte svara på detta. Do kan fråga vår gamle vän Eniro.

Postat av: Elin :)

Äter Casper upp småsaker om de ligger framme? håller han sig på golvet eller klättra han på saker som typ bord, diskbänk och i fönster? :)

Hej Elin. Nej, han är en mycket uppfostrad iller och sväljer inte småsaker.
Det är dock inte hans grej att hålla sig på mattan. Han kan ta sig upp på diverse ställen. Imorse var det tassavtryck i Emils Zenträdgård i fönstret... Annars är soffbordet en favorit. Levande ljus är därför inte längre någon god idé.

Postat av: Evve
Kära Sigrid!
Vem skulle vinna en fight mellan en dimetrodon och en brachiosaurus, om dimetrodonen får fördelen att få starta fighten på brachiosaurusens rygg?
Snälla hjälp!

mvh en trogen läsare

Hej Evve! I denna fråga fick jag ta hjälp av tjänsten 118100 som säger sig ha svar på allt. Deras svar löd på detta vis:

"Vi på 118100 är övertygande om att Brachisaurus skulle vinna den fighten trots dimetrodons fördel att börja uppe på brachiosaurusens rygg. Vi tror att det skulle gå till såhär, fighten skulle vara jämn till en början då brachiosaurus är mycket klumpig, dimetrodon skule bita och rivas uppe på ryggen men ganska snabbt kastas av och knockas av brachiosaurus kraftiga och väldigt långa svans. Trevlig helg!"

Postat av: Professor briljans

alltså! om 23 elefanter tycker om bananer medan två babianer av 100 stycken hellre tar ett bad nattetid än dagtid. Hur tusan kommer det sig då att sniglar kryper så sakta? Har vridit mitt huvud runt detta problem under halva min livstid nu och jag kan inte komma fram till ngt svar! Snälla hjälp! Jag har fått magsår pga detta :(

Hej Professor Briljans. Jag tror att du tänker för komplicerat. Visst kan elefanterna och babianerna ha ett samband med snigelns sakthet, men detta är icke troligt. Min gissning är snarare att snigeln går sakta för att provocera, och dessutom hinna slemma på vägen.

Postat av:
Vad är skildnaden mellan en elefant?

Postat av: IM
Den kan varken cykla.

Jag gillar skarpt när ni svarar på varandras frågor!

Postat av: En mycket frustrerad läsare

När tänker du svara på frågorna? :)

I sinom tid sa jag ju. 5e februari alltså.


Tack för din fråga, välkommen åter!


RSS 2.0