Ectocarpus siliculosus

Vi har inga starka lampor i vår lägenhet. All belysning som tillhandahålls är så kallad mysbelysning. I praktiken innebär detta att man måsta plugga färdigt innan skymningen.

Imorgon har jag planer på en välbehövd klippning. Mitt hår är numera farligt likt brunslick. För er som inte har läst 50 poängskursen "Marin botanik och zoologi" så kan jag tala om att det är ett vanligt förekommande sjögräs i svenska vatten.

      Östersjön aka min hårbotten


ängel med fluffiga vingar

Uffe Larsson är död!
Madde gav mig denna ohyggliga upplysning idag. Jag tänker hedra honom med detta egenhändigt Paintade konstverk. En bild säger ju som bekant mer än tusen ord...

 

Han ser så finurlig ut här. Även om jag föredrog den mer rultiga Uffe...

"Varje dag brukade Uffe klippa ut hjärtan i rött papper med små kärleksmeddelanden som han satte upp i hissen när jag skulle komma hem." (citat av sambo)

Verkar han inte ha varit helt bedårande?

Hejdå Uffe


Klurigt!

Emil kombinerar nytta med nöje och passar på att plugga när han kissar.På tal om något annat fast ändå inte så vaknade jag inatt av att jag slog armbågen i något. I mitt sömndruckna tillstånd förstod jag genast att det var en stenvägg! Den lät Klonk! eller möjligtvis Duff! Några sekunder senare hör jag ett ynkligt kvidande. Jag inser då att stenväggen i själva verkat var Emils ansikte. Hoppsan.


Jag<3 Grumme

Jag är en extremt lat människa. Så lat så det är tragiskt och så tragiskt att det är komiskt:D

Jag har iallafall fixat min kamera! Dessvärre har jag svårt för att sikta med kameran..
Exempel på detta:

Jag gav mig istället på lättare objekt! Detta underbara diskmedel inhandlat från Citygross gör det till en fröjd att diska! Åh Grumme borde betala mig för denna alldeles förträffliga reklam. Doft av äng! Smultron. Mmmm!

(VARFÖR KAN JAG INTE CENTRERA BILDER UTAN ATT CENTRERA HELA TEXTEN!? ISSA??)


Trogna läsare ftw

Råkade idag snubbla över min bloggstatistik. Verkar som att jag ganska stadigt ligger på ca 2 besökare om dagen! Det är fasen inte illa pinkat.


skarpt

Idag har jag varit hos optikern! Mycket trevligt vill jag lova. En linsundersökning är ju aldrig fy och spy! Min favorit är momentet när optikern helt sonika vänder ut och in på ögonlocket. Yaay! Den sympatiska optikern berättade för mig att jag bara ser 30% med mina nuvarande glasögon. Hon tyckte jag var i akut behov av nya. Och jag är beredd att hålla med henne...

Nu sitter jag iallafall här med nya supestarka linser som jag blir en aning snurrig av, plus att jag får jävligt ont i huvudet. Men ska man se världen skarpt så får man ju lida pin. Som de gamla grekerna säkert skulle sagt om de hade uppfunnit dessa små märkliga ting, linserna.

Försökte hitta min kamera idag så jag kan börja pryda bloggen med färska bilder. Jag trodde det skulle bli en lätt match med denna nya supersyn. Men icke. Så det får bli någon annan gång.
TV för hela slanten

 

Emil har länge mobbat min tv! Den har färgfläckar, döda pixlar och gud vet allt! Men nu mina vänner är en ny tv på väg! Min blir utfryst för alltid. Jag är faktiskt riktigt exalterad över denna nya familjemedlem som ska anlända i veckan.

Tänker dock inte lägga ut någon bild på miraklet, då den ser ut som alla andra. Är ett par meter tunnare än den gamla bara. Istället lägger jag in en bild på en myrslok. Håll till godo.


Åksjuka och återfall

Sitter här i soffan och funderade på vad det var för äcklig känsla jag hade. Till min förvåning kom jag på att jag var åksjuk… Kan man bli det av att sitta i en soffa? Kanske om man spelar Icy Tower?

Förutom min åksjuka har dagen varit riktigt trivsam. Har haft seminare i några timmar om sjuksköteskans historia, roll och blablabla. Råkade falla in i en gammal vana idag. Kaffe!! Något som var nödvändigt för att hålla igång hjärnaktiviteten. Åh detta underbara svarta guld. Det var allt för längesen min vän!


Världens sämsta bloggare

Och priset för sämsta bloggare går till …*trumvirvel*… Sigrid Rasmusson

Jag får be så hemskt mycket om ursäkt kära läsare.  Jag vet att ni har suktat efter mina mästerliga inlägg. Men frukta icke! Nu är jag här igen!

Designen börjar ta sig. Bajshögen är borta och numera kan man faktiskt se min nuna pryda sidan. På gott och ont naturligtvis. Får väl försöka skaffa mig en annan bild så småningom. Med mindre tänder och mer ögon månne?

Om datorn, tekniken och världen är på min sida idag ska jag försöka få in ett mycket  underhållande youtube-klipp här mina vänner. Tittade på Year One igår förstår ni. Just den här scenen tyckte jag va hysteriskt rolig. Emil tyckte inte det var lika hysteriskt dock. Men så är ju min humor ganska bajsinriktad…

 

På återseende!


BloggarN

Efter ett ovanligt långt besök på gemytliga Coop Konsum och en titt på den härliga mysfarbrorn Wallander är jag återigen på G med bloggandet.  Det har redan blivit en mycket trevlig vana!


Också spännande att se hur flitigt Issa jobbar på min design. Att sidan inte längre ser ut som bajs får jag väl dock ta tillbaks, då en prydlig hög nu pryder min header.  Flugor, osande och allt som man nu kan önska sig av just en hög med bajs.


Klockan är 01.09 och det är synonymt med sömn. Emil har redan somnat som en sten i soffan.
Men ack en söt sådan.

Wallander i sin allra snitsigaste pose, med de coolaste glajjorna du kan tänka dig

Godnatt gott folk!


Icy tower/Morgan Freeman


Slänger in en liten bild på Icy Tower!

Vill samtidigt göra er uppmärksamma på hur lik den lilla krabaten är Morgon Freeman:D

Fröjd!

 


Desperate Housewife

 
Idag är det fredag. Det innebär att jag är ledig och kan ägna mig åt hushållsarbete i väntan på att min hane ska komma hem från skolan. Har dammsugit, diskat och skrapat bort ett gammalt tuggummi från bordet, som Emil säkert av ren vänlighet hade kletat dit.


Får väl trots allt erkänna att jag inte är fullt så präktig som jag gärna vill få mig att låta. Större delen av dagen har jag ändå mest ägnat mig åt Icy tower!


Åh detta underara spel som Issa har förbannat mig med. Hon vet att jag allt för lätt blir besatt av sådana ting. Nu kan jag inte gå i en enda affär utan att tänka att jag måste hoppa upp för hyllorna! Jag gungar taktfast med kroppen när jag är för långt borta i Icy towers värld i min fantasi. Uppåt uppåt uppåt.


Likadan var jag när Röj var min stora passion. Jag försökte mer eller mindre medvetet lista ut vilka människr runt mig som var minor.


Skjutspel är således inget för mig…


Ser man på

Idag vaknade jag med en outsäglig lust att blotta mig på internet. Dock inte i form av anstötliga bilder.  Jag tänkte mig mer en liten förtrolig blogg som denna.

Vissa problem uppstod dock när jag insåg att jag ju faktiskt suger.
På sånt här.
Som tur är så existerar vissa räddare i nöden. Så tack vare Issa ser inte denna sida längre ut som bajs. (Tääck!)

Jag hoppas att ni nu är väldigt spända och euforiska över att äntligen få ta del av mitt ytterst spännande liv!
Detta första inlägg firar vi med en hare från words härliga Clipart. Ser dock ut som fan. Mela hade kunnatgöra en bättre!
Detta första inlägg firar vi med en "hare" från Words härliga Clipartsamling! Dock ser den ut som fan. Mela hade kunnat göra en mer rättvis bild av detta ädla djur...

På återseende!


RSS 2.0