1990

Jag har fått klagomål för mina ypperligt dåliga uppdateringar:D Det är fullt förståligt. Min ursäkt får vara att jag har fyllt år i helgen. Då är man ursäktad till viss del kan jag tycka. Hur som haver så är jag nu 19 hela år.

För en gång skull ska bloggen få en historisk touch. För att fira mina levnadsår ska ni nu få snabba fakta om år 1990. Till lika mitt födelseår!

1990:

-McDonald's öppnar sin första restaurang i Moskva
-Vasaloppet inställs på grund av snöbrist för första gången sedan 1934
-Världshälsoorganisationen (WHO) tar bort homosexualitet från sin lista över sjukdomar. (
OMG! 1990!)
-wokpannan blir årets julklapp
-Och så jag då.

Idag fick vi sluta 20 minuter tidigare från vår skelettföreläsning. Yay! Med ord som pelvis, vertebrae thoracicae och Sternum i huvudet bestämde jag mig för att ta en liten sväng i staden innan jag gick hem. Hipsvips så blev jag 600 kronor fattigare då jag fick för mig att jag behövde en plattång och annat nyttigt och nödvändigt. Där ser man. Så kostsamt kan det bli att sluta några minuter för tidigt.

Men ni kan va lugna. Helt barskrapad är jag inte än.

                                     Här fyller jag år och langar en mycket förtroendeingivande min.


Kommentarer
Postat av: Nes

På tal om att spendera pengar så är jag i ett MKT desperat behov av ett par nya converse!!!! Finns det nån affär i Växjö som säljer converse inte bara i svart??? Seriöst, mina har spruckit enda ner o har en stor blodfläck, måste ha nya innan mallis!!!

2009-10-12 @ 10:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0