Mer bajs, mindre brunslick!

Blev just varse om att jag har en ny header! Jag gillar den, sannerligen. Jag gillar det faktum att bajshögen är på sin plats igen och att den gamla bilden är dead and gone! MEN (tänk lite Tony Irving här)! Bilden till vänster!! Måste den vara där? Ska göra mitt bästa för att för att skaffa en ny bild till det ändamålet.

Varför klagar hon inte på bilden till höger, som går att jämföra med bajshögen? undrar ni nu. Jag har inget vettigt svar på det kära läsare. Tyckte att den satt som en smäck där på bajsheadern!


Jag klippte mig igår! Eftersom de riktiga frisörerna inte hade tid med mig så föreslog hon att jag skulle klippa mig hos eleven. Omg tänkte jag. Sist jag klippte mig hos en elev såg jag ut som meterolog-Per

Jag tror hon såg min skeptiska min. För hon försäkrade mig om att eleven var duktig och gick sin sista termin. Jahavars, tänkte jag. Kör i vind!
Många gånger fick jag anstränga mig för att inte sucka högt över denna okompetenta frisörs tafatta försök till att frisera mig. Jag hade inga höga tankar om denna foppatoffelprydda människa med en allt för koncentrarad min.

"Frisör": Blir det bra om jag tar så här mycket på längden? (visar upp den kortaste bit hår man kan tänka sig)
Jag: Nej, du kan gärna ta lite till!
"Frisör": Ok, då tar jag såhär.
(Den nya biten är möjligtvis lite längre) Haha ja du har rätt. Det är ju lika bra att klippa sig ordentligt när man väl gör det!
Jag: (suckar i mitt inre)

Men miraklernas tid är inte förbi! I slutändan tycker jag att hon hade lyckats riktigt bra! Då hade dessutom en riktig frisör varit och mycket brutalt kammat igenom mitt hår. Jag gick således ut från denna salong med ett hår som inte alls såg ut som brunslick och endast 200 kronor fattigare! Lyckat.


Kommentarer
Postat av: madde

hahah :D:D vad bra att du blev så nöjd :D

2009-10-02 @ 12:56:03
URL: http://madddelen.blogg.se/
Postat av: Nes

Tycker det är mkt bajs på denhär bloggen. Moget. Hade inte du fått alpecia tyckte jag Mela sa? Hands off, det är min sjukdom, skaffa dig en egen. Synes imorgon. I brist på annat ska jag ha på mig min randiga klänning, som enligt mamma är lite väl tajt, kort, urringad och avslöjande.

2009-10-02 @ 13:12:07
Postat av: madde

måste klaga lite här; UPPDATERA mer!!! :D

2009-10-04 @ 23:40:18
URL: http://madddelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0